Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet logo

Talks på Toppen - Klima og bæredygtighed *AFLYST*


Talks på Toppen - Klima og bæredygtighed *AFLYST*


Mærsk Tårnet by night. Foto: C.F. Møller/Adam Mørk

Talks på Toppen af Mærsk Tårnet


Cocktails, udsigt og inspirerende foredrag om sundhedsvidenskab på 15. etage af Mærsk Tårnet.

Talks på Toppen er en serie inspirerende foredrag om sundhedsvidenskabelig forskning, der bliver afholdt på 15. sal i Mærsk Tårnet. Arrangeret af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.


Klima og Bæredygtighed

Vores forståelse for bæredygtig udvikling har ændret sig meget gennem de seneste årtier. Vi ved nu, at bæredygtig udvikling er en nødvendighed for fortsat trivsel af vores samfund.

Med afsæt i hendes medforfatterskab af FN’s 2019 Global Sustainable Development Report, vil professor Katherine Richardson beskrive den globale status for bæredygtig udvikling, og pege på den omstilling, der skal til, for at få jordens ressourcer til at række til en befolkning på 9-10 milliarder.

I pausen vil der være mulighed for at få en snak eller en autograf af forskerne, mens der serveres en drink. Der vil også være en alkoholfri variant :-) 

Foredraget er på dansk.


Praktisk information

Tid:
Tirsdag den 31. marts 2020 kl. 19:00-21:00 (døre åbner kl. 18:45 - Hovedindgangen Blegdamsvej 3B)

Sted: Mærsk Tårnet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N. Bemærk: Kun adgang fra hovedindgangen på Blegdamsvej.

Pris: 125 kr. (inkl. drink)

Tilgængelighed:
Der er elevatoradgang og fladt gulv alle steder i bygningen. Hvis du er gangbesværet eller kørestolsbruger, så informér os gerne på forhånd.

Transport: Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler. Bus 1A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformationer til arrangør

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Tlf: +45 93565804
maersktower@sund.ku.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
Tlf: +45 93565804
maersktower@sund.ku.dk