Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Talks på Toppen - Langt liv uden sygdom - er det muligt?


Arrangør

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
+45 93565804
maersktower@sund.ku.dk

Mærsk Tårnet by night. Foto: C.F. Møller/Adam Mørk

Talks på Toppen af Mærsk Tårnet


Cocktails, udsigt og inspirerende foredrag om sundhedsvidenskab på 15. etage af Mærsk Tårnet.

Talks på Toppen er en serie inspirerende foredrag om sundhedsvidenskabelig forskning, der bliver afholdt på 15. sal i Mærsk Tårnet. Arrangeret af Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet.

Langt liv uden sygdom - er det muligt?

Vi vil gerne leve længe og uden sygdom, men er det muligt? Vi tager en status på forskningen i sund aldring. For at sikre en stigning af den gennemsnitlige levealder men samtidig minimere risikoen for uhelbredelige, aldersrelaterede sygdomme, skal vi forstå, hvordan kroppen ældes på det cellulære niveau.

Lektor Claus Desler sætter til daglig vores celler under mikroskop, og han forklarer de nyeste teorier om, hvorfor kroppen ældes, og hvordan denne viden forplanter sig igennem samfundet og ind imellem udmønter sig i for eksempel tvivlsomme kostråd og hårshampoo-reklamer.

Med udsigt over København fra 75 meters højde kan du høre mere om den nyeste viden fra forskningen, og hvordan vi med videnskaben i ryggen kan forebygge aldersrelaterede sygdomme.

Foredraget er på dansk.

Praktisk information

Tid:
 torsdag den 7. marts 2019 kl. 19:00-21:00 (døre åbner kl. 18:45 - Hovedindgangen Blegdamsvej 3B)

Sted: Mærsk Tårnet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, Blegdamsvej 3B, 2200 København N. Bemærk: Kun adgang fra hovedindgangen på Blegdamsvej.

Pris: 125 kr. (inkl. drink)

Tilgængelighed:
Der er elevatoradgang og fladt gulv alle steder i bygningen. Hvis du er gangbesværet eller kørestolsbruger, så informér os gerne på forhånd.

Transport: Hvis du er på cykel, kan du parkere i et af de mange cykelstativer på campusområdet. Bilister parkerer på Blegdamsvej, Nørre Allé eller anden nærliggende vej efter de der gældende regler. Bus 3A kører på Blegdamsvej (stoppested: Skt. Hans Torv eller Rigshospitalet Syd), og 6A på Tagensvej (stoppested: Rigshospitalet Syd).


Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Københavns Universitet, Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet
+45 93565804
maersktower@sund.ku.dk